}

Nieuw in ons assortiment!
Waterbox Aquariums!

Waterbox Aquariums zijn ontworpen voor eenvoud en stijl.

Terwijl de consument een manier heeft om zijn aquatische omgevingen voortdurend te evolueren en naar eigen wens aan te passen. Wij geloven dat mensen willen werken met technologie waar ze van houden.

Waterbox Cube Aquarium

De Waterbox Cube aquarium is een van onze meest populaire all-in-one aquariumsystemen voor de zoutwateraquariums. De Waterbox Cube is een alles-in-één aquarium dat meer van wat u liefhebt vastlegt. De Cube is zo ontworpen dat u meer in uw aquarium kunt houden met minder. Verkrijgbaar van 10 tot 20 gallon, de Cube levert een aquariumomgeving voor beginnende en professionele aquariumhouders.

Waterbox Aquarium Peninsula Mini

De Waterbox Peninsula mini is verkrijgbaar van 15 tot 25 gallon en biedt een aquariumomgeving voor beginnende en professionele aquarianen. De Waterbox Peninsula mini wordt compleet geleverd met alle noodzakelijke filtratie voor zoutwateraquariums. Ons unieke baffle-systeem dwingt het water door de micronsokken te stromen, gevolgd door het filtermedium. Dit unieke ontwerp elimineert ook luchtbellen in het systeem.

Waterbox AIO Aquariums voor de stijl en gemak.

De AIO-serie is een alles-in-één-aquarium met instapmodel. liefhebbers in het achterhoofd. Het biedt een ingebouwd filtratiesysteem in de achterin de tank. Dit systeem elimineert de toegangsbarrière voor Zoutwater- of zoetwateraquaria tegen een veel lagere prijs.

Waterbox Marine X Aquariums

De MARINE X-serie is ontworpen met beginnende aquariumliefhebbers in geest. Elk model van de MARINE X-serie omvat het aquarium, gelamineerd multiplex. kast, carter en loodgieterij.

Waterbox FRAG Aquariums

De grenzen van het rif te trotseren door gebruik te maken van de ondiepe diepte van de FRAG om het ultieme koraalrifmilieu of aquacultuursysteem te creëren.

Waterbox Reef Aquariums

Waterbox REEF systemen bieden hobbyist een aanpasbare design om hun droomaquarium te ontwerpen. In de kern is elk Waterbox REEF systeem hetzelfde, echter wanneer de eigenaar deze tot leven brengt, is geen enkele Waterbox is hetzelfde.

Dompel u onder in ‘s werelds grootste randloze, productieve zoutwateraquarium.

Waterbox Aquariums REEF LX

Zo diep als de oceaan. Onze REEF LX levert een duizelingwekkende diepte van 750 mm voor de ultieme aquascaping mogelijkheden.

Waterbox Penninsula Aquariums zijn ontworpen voor eenvoud en stijl.

De Waterbox PENINSULA is ontworpen voor een meer decoratieve benadering van hun rifaquarium. De Peninsula-stijl biedt een elegante oplossing om een kamer en is van drie kanten te bekijken.

Bekijk onze Waterbox Aquariums

Dutch reef is officieel dealer van Waterbox Aquariums. Wij kunnen alle aquariums op tijd leveren. Voor 12.00 besteld, morgen in huis.
Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Shop
Mijn account